2019-04-29 07:37:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Önt a ma reggel legyengült állapotban találja

Napi horoszkóp április 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön első sorsterületén áthaladó Merkúr a Szaturnusz fényszögébe kerül. Ön annyira haragos felettesesei túlzott elvárásai miatt, hogy legszívesebben jól beolvasna nekik. Ne tegye, nem alkalmas az időpont, és ön húzná a rövidebbet, várjon még ezzel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kifejezetten rosszul érzi magát a bőrében a pénzügyei miatt. Csak a szüleire számíthat. Ön most elfogadja ezt a segítségüket, de megegyeznek, hogy mindenképpen visszafizeti a kölcsönt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Önt most az első sorsterületén áthaladó Mars kifejezetten szorgalmassá teszi, de egy üzleti partnere cserben hagyhatja. Viszont van önnek olyan baráti társasága, akik a mai napon átsegítik ezen a nehézségen és másik személlyel, vagy vállalattal hozzák kapcsolatba.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, partnerével kissé elhidegülnek egymástól, nem talál kellő figyelemre. Ön most befelé fordul és inkább a munkájában keres vigaszt. A szellemi tevékenység ma nagyban átsegíti ezen a kellemetlennek tűnő napon.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerelmével kissé összezördülnek, nem komoly az egész, csak ön gondolja méltatlannak ezt a bánásmódot. Lásson messzebbre, partnere is rengeteget dolgozik és szeretne eredményeket elérni a munkahelyén, amivel ön előtt tetszeleghet, és kivívja az ön elismerését.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr, kellemes fényszöget zár be a Marssal, kiváló alkalom, hogy hangot adjon véleményének. Felettesei végighallgatják önt, és nagy elismeréssel adóznak ötleteinek, amit pénzben is mérnek...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mivel az ön hetedik sorsterületén két jótékony planéta is tartózkodik, ez elősegíti környezetével a könnyebb kommunikációt. Gyorsabban kerülnek azonos hullámhosszra a mai napon és egy új szerelem is feltűnhet a színen, az illető kifejezetten az ön ideállja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars elhelyezkedése miatt az ön nyolcadik sorsterületén, gondjai támadhatnak a közösen kezelt pénzügyek vagy vagyontárgyak területén, üzleti vagy magánéleti vonalon. Azonkívül a mai napon hajlamossá válhat a szertelen pazarlásra, önző módon, ezzel is csak idegesíteni akarja partnerét. Ez a gondolkodásmód nem vezet sehová.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A hetedik sorsterületén áthaladó Mars önt könnyen jogvitákba sodorhatja a mai napon, csakhogy ön sokkal okosabb ellenfelénél. Kiváló taktikai gondolkodásáról tesz most tanúbizonyságot.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Mars az ön hatodik sorsterületén feszítő fényszöget alkot a Neptunusszal. Önt a ma reggel legyengült állapotban találja, annyira enervált, hogy jobb lenne, ha otthon maradna. Valószínűleg valamilyen fertőzést elkaphatott, vagy a stressz lemeríthette szervezetét.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön második sorsterületén átutazva kedvező lehetőséget biztosít anyagilag az ön számára. Ön talán nem is gondolt arra, hogy az új ötlete ekkora elismerést hoz önnek a munkahelyén. Ön az egész zodiákus legkreatívabb embere!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold ma az ön napjegyében tartózkodik. Ön egyébként is érzékeny, de ma főleg nem tud elmenni az elesettek, vagy a rászorulók mellett. Szíve tárva-nyitva és boldogan enyhít mások lelki vagy egyéb problémáján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: